Sofia Ekholm
Yoga World
Resor

Palma Nova enligt tussen

Shiiit, idag åker vi hem!! Vart har veckan tagit vägen? Bilden ovan tog jag nyss. Vackrare fruskostvy får man ju leta efter, och jag kommer att sakna den.

Eftersom jag är på semester har jag inte hunnit knåpa ihop en riktig “veckans” till er, men jag tänkte i alla fall bjuda på en liten ”best of” med bilder på Aelia ❤️

Favoritplats: Stranden – och vattnet – såklart!

Dessert: Klart att lunchen (bakad potatis med smör) ska avslutas med något gott, som en rejäl klyfta citron till exempel 🍋

Tidsfördriv: Inget går upp emot att vifta med ett gulnat fikuslöv i restaurangens lounge i väntan på maten.

Frisyr: Här nere är det hårspänne som gäller ☺️

Poolhäng: Mmm, just det här uttrycket har fått ny betydelse…

Farkost: I väntan på lunchen är det Kitty (eller vad f-n katten heter) som gäller.

Utsikt: Ballen alltså, den går inte av för hackor. Här har vi spanat på allt från soluppgångar och feta kryssningsfartyg till ännu fetare fiskmåsar.

Promenadstig: Tja, överallt där man kan placera fötterna och morsan är med på ett hörn. Speciellt marmortrapporr kul 😅

Utflykt: Palma! Tortilla samt det mesta av mammas getost satt fint till lunch. Och så blev det shopping på Zara och trask längs Born och vid katedralen.

Äventyr: Taxi UTAN barnstol i 120 knyck från Palma till Palma Nova. Säg det inte till någon 🙈

Har vi haft det fint? Ja! Men att resa med en ettåring är ingen piece of cake. Det tar på krafterna 😅 Särskilt när vädret har varit dåligt i några dagar. Så jag skickar medkännande tankar till dem som drabbats av översvämningarna på norra Mallorca. Hemskt, overkligt känns det ❤️

Nästa vecka blir det ytterligare ett inlägg med bilder från resan (som innehållit NOLL yoga trots att jag tog med mig yogamattan).

Nu ska jag duka undan frullen, gå ner till repan och försöka få förlängd utcheckning och sedan packa ihop allting 😅

Ha en riktigt fin fredag, alla!

Namaste

/S

 

3 kommentarer

  1. Vilket kul inlägg! 😀 Låter riktigt härligt med semester, men vi har inte vågat oss iväg med vårt lilla busfrö. Hon är ganska vild och jag vet inte hur mkt semester det skulle bli för oss 😉 Skulle du göra om det igen? Hoppas ni fick lite vila iaf! <3

    1. Hej! Hur gammal är er lilla tuss? Aelia har ju precis börjat gå och ska som sagt gå överallt… med hjälp, eftersom vi inte vågar släppa henne på spanska stengolv (they are everywhere!!). Så nja… det dröjer nog något år innan vi åker själva med henne igen, men gärna med farmor och farfar eller mormor som avlastande sällskap. För nej, det blir inte mycket till semester annars. Men det är underbart att se dem uppleva en ny miljö!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.