Sofia Ekholm
Yoga World
Okategoriserade

Tror ni på tecken?

Hej från tåget! 👋🏼

Tror ni på tecken?

Den här veckan har jag i alla fall valt att göra det. Tecken som lett till att jag nu sitter på ett tåg på väg till Malmö. Henrik och Aelia är alltså hemma i Kalmar medan jag ska åka på Yoga Games. Mitt första Yoga Games någonsin 🤗

Jag är både peppad och förväntansfull – det ska bli så fantastiskt att få yoga för coola lärare tillsammans med ”my kind of people”, men också att få träffa och säga hej till några blogg- och redaktionskollegor från Yoga World.

Och så är jag nervös, förstås. Denna lilla resan betyder en natt borta från min dotter. Min första sedan hon föddes. Jag kommer att sakna henne så mycket.  Behöver jag säga att jag ångrade mig cirka sju gånger innan jag ens kom på tåget i morse? 😓

Ja, den här veckan har inneburit mycket velande fram och tillbaka – SKA jag? Ska jag INTE?

Men nu sitter jag alltså här, fast besluten om att göra det absolut bästa av det hela – och det tack vare tecken utifrån.

För ändå sedan slutet på förra veckan (då jag bestämde mig för att INTE åka) har det dykt upp små saker som liksom hintat om att det är fel beslut, om att jag faktiskt bör åka ändå.

Det som fick mig att bestämma mig var två saker. Dels så pratade jag med min yogalärare Nina i söndags, som berättade lite om sitt varannan-vecka-liv med sin dotter, vilket fick mig att känna så stor tacksamhet över att jag kan vara med Aelia varje dag. Och så när jag kom ut från Ninas klass var citatet här nedanför det första som mötte mig när jag surfade in på Instagram.

För sanningen är ju den att jag är rädd. Rädd för en himla massa saker. Dels för att det ska hända dem där hemma något men också för att tåget ska bli försenat/inte gå alls, att jag blir totalt överstimulerad av all aktivitet och alla människor på Yoga Games, att jag kommer ligga sömnlös och längta/gråta efter min familj. Jag är rädd för det dåliga samvetet som säger att jag är en dålig mamma som åker iväg från familjen bara för att ”leka”. Mest av allt är jag rädd för att Aelia ska tycka illa om mig, bli ledsen, när hon märker att jag inte är där 😓

Ja, att vara människa (och mamma!) är synnerligen inte lätt, haha 😂

MEN, nu ska jag följa det råd jag hade gett min bästa vän om hon hade kommit till mig med samma kval som jag har nu. Och det är att NJUTA, HA ROLIGT, SLAPPNA AV och VARA I NUET ❤️

Puh.

Häng gärna med mig på Instagram i helgen – där heter jag @sofia_ekholm ☺️

Och om du som följare av min blogg skulle råka springa på mig på Yoga Games vore det mysigt om du ville stanna och säga hej ❤️

Namaste

/S

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.