Sofia Ekholm
Yoga World
Tips

På väg hem ägnar jag mig åt…

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för Indiska, Bokus och Hangmatta

Hej på er! Nu sitter jag på tåget, på väg hem från Malmö och Yoga Games. Vilken upplevelse! Jag måste smälta alla intryck lite, men återkommer imorgon med en liten rapport från helgen 😍

Eftersom jag har några timmar att slå ihjäl här på tåget började jag som vanligt surfa runt och kolla in fina prylar… Någon mer än jag som älskar att handla på nätet? 🙈

Alltså, så smidigt, särskilt sedan man fick barn. Ingen liten uttråkad tjej som skriker eller drar i en – bara sätta sig ner med en kopp te eller ett litet glas vin när Aelia somnat, börja surfa runt, och klicka hem… Men det tar ju också sin lilla tid, och därför kom jag på idén att dela med mig till er av sådant jag gillar och skulle vilja ha.

Kanske hittar du också något du gillar bland “mina” utvalda saker 🤗

Just nu, när det blir allt mörkare och kallare, har jag (som vanligt) fått dille på mys! Jag vill svepa in mig i en pläd, dricka te och läsa bok och när jag väl beger mig ut i kylan vill jag ha en snygg halsduk och matchande vantar.

Till min mans förtret (och dotters förtjusning!) anser jag att man inte få för många halsdukar och sjalar 😂 Just nu är jag extremt sugen på den här mysiga halsduken från Indiska – LÄNK … samt de här fina vantarna med broderade blommönster – LÄNK

Som du kanske ser på kollaget så ÄLSKAR jag vinrött, haha ❤️ Särskilt när det kommer till ljuslyktor, det ger så himla fint sken. Att jag har ett helt skåp fullt med lyktor hindrar mig dock inte från att drömma om två till tre ex av den här finingen på vardagsrumsbordet – LÄNK

Oavsett väder älskar jag att läsa. Just nu är jag lite nyfiken på boken Janesh Vaidyas nya bok Lev som du drömmer – LÄNK

Fick faktiskt möjlighet att intervjua Janesh för några år sedan när han föreläste i Kalmar.

Är du ute efter något skönlitterärt (engelskt familje/kärleksdrama!) så måste jag rekommendera boken Flytten till Cornwall. Sååå bra, kunde knappt lägga ifrån mig den 🤗 – LÄNK

Och så sist men inte minst – ett par grymma byxor, antingen att mysa eller yoga i. I’m in love 😍 – LÄNK (OGILTIG LÄNK!)

Nu ska jag försöka vila lite innan tåget är framme i Kalmar. Längtar så mycket efter min lilla tuss ❤️

Namaste

/S

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.