Sofia Ekholm
Yoga World
TipsYoga

Snart gäster & pizza, men först…

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för Lindex & Indiska

Lördag och vi ska snart ha lite gäster här hemma! Min bror, hans fru och deras son Gabriel samt min älskade mamma kommer nämligen på tidig middag. Det blir hämtepizza eftersom vi ville ägna dagen åt annat än att laga mat. Och under tiden tussen sov middag nu på eftermiddagen har jag varit väldigt produktiv. Hm… Jag har nämligen surfat runt i jakt på ett på nya BYXOR 🏄🏻‍♀️

Ni som känner mig vet att jag sällan använder annat än tights, oftast yogatights. Sååå skönt och praktiskt, särskilt nu när man är mamma och böjer sig upp och ner, fram och tillbaka (?) hela tiden… Förra helgen, när jag var i Malmö hade jag BARA med mig yogakläder. Frihetskänsla!! Men det är ju inte alltid man kan sporta yogatights, och jag har behov av fler “vanliga” byxor. Det finns ju trots allt ett liv utanför mattan 😉

Det är lite kul faktiskt, “vanliga byxor”, det vill säga INTE yogabyxor, vill jag helst ha i vidare modell!

Bara älskar den här svarta, halvkorta brallan i ledig modell från Lindex LÄNK

Vad gillar ni den här trikåbyxan med lite haremsfeeling?  LÄNK

What can I say – LOVE THEM!!  – LÄNK

 

 

Och sist men inte minst… “råkade” fastna för det här nattlinnet. Älskar texten “A yawn is a silent scream for coffee”. Känns skapligt träffande för en trött mama, haha  – LÄNK

Nu måste jag slita mig hörrni. Tänkte hinna plocka undan tussens alla leksaker från köksmattan samt duka innan de kommer 😅

Ha en underbar lördagskväll samt söndag om vi inte hörs då.

Psst! Fars dag imorgon, Henriks andra… vad tusan ska man hitta på? Tips?

Namaste

/S

 

 

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.