Sofia Ekholm
Yoga World
CitatPersonlig utveckling

When a flower doesn’t bloom….

La upp bilden ovan på Instagram förra veckan. Fan, den fick mig verkligen att tänka till.

Hur ska jag kunna blomstra, bli mitt bästa jag, i den miljön jag lever i? 🤔

Vad kan jag plocka bort som inte gagnar mig? Vad kan jag lägga till?

Det finns mycket att göra, både inre och yttre saker.

Personligen så övertänker och oroar jag mig mycket, för saker som aldrig händer. Ältar, förstorar upp.

Någon mer där ute som är likadan? Hur ska vi göra för att sluta?

En vän fick en gång rådet att varje gång en oros/katastrof/tvångstanke dök upp helt enkelt rycka på axlarna och säga: ”Och?”, och därefter släppa tanken.

Vad säger ni, ska vi prova? ❤️

Namaste

/S

4 kommentarer

  1. Jag fick den bilden av en vän för ett par år sedan tror jag det var, och alltså JA! Den är SÅ BRA, och så svår i praktiken!! När är det fel miljö och när behöver man lära sig något i miljön? När ska man liksom plantera sig på annan plats och när ska man ge sig tid att växa stadig där man står – när är det det inre och när är det det yttre. Jag har sååå mycket tankar kring detta jag vill prata med dig om när vi ses <3

  2. Åh Elina, samma tankar!! Märkte när jag skrev inlägget att jag fokuserade mycket på att ändra mig själv… och det var ju ej grundtanken 🤔 Men som du säger – när är det bäst att göra vad? Kram ❤️

    1. jamen precis, när det är blomman själv som har saker inuti som man kan jobba på för att fungera bättre, och när det är omständigheterna som inte passar för att man ska kunna blomma på det sätt man fungerar bäst på. Ofta är det en kombo, men jag har märkt när jag ser skillnaden hur häftigt det är – det gör hela skillnaden! Vi har så mycket häftigt, utmanande, svårt, lätt, underbart och tokjobbigt att prata vidare om! <3

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.