Sofia Ekholm
Yoga World
BarnPersonlig utveckling

Om man inte tar tag i det själv…

Fredag morgon. Vilken vecka. Helgen var fin, då träffade vi min älskade bror + familj som var i stan. Aelia fick krama och pussa på sin lille jämnårige kusin. Så fantastiskt att se. Jag ser så mycket fram emot att följa deras uppväxt ❤️

Annars har veckan rullat på som vanligt. Eller egentligen inte 🤔

När jag tänker efter har jag tagit flera steg mot framtiden denna veckan. Gjort saker, bokat saker, som jag vill och velat göra ett tag. För jag insåg plötsligt att det inte kommer att ske om jag inte tar tag i det själv. Det gör ju sällan det, haha… 🙈 Lika lite som en prins i skinande rustning kommer och knackar på dörren (om man nu är ute efter en prins) så bokar sig inte resor själva. Och framtidsdrömmar har ju en tendens att förbli just drömmar om man inte tar ett steg, två steg, flera steg och försöker uppfylla dem.

Men drömmar behöver inte alltid vara rosenskimrande. Visst kan de framkalla längtan och livslust och glädje och lycka, men samtidigt kan tanken på att uppfylla dem skrämma skiten ur en – ibland så pass mycket att man helt enkelt struntar i att försöka.

För tänk om det går och helvete.

Just rädslan – samt att jag har sjuk dåligt tålamod, är nog det som står mest i min väg. När jag kommer på en grej vill jag att det ska ske NU. Helst igår. Allra senast imorgon.

Och så funkar det ju inte alltid. Väldigt sällan faktiskt. För det mesta behöver marineras en stund innan man börjar skrida till verket.

Men fan, om man vågar, om man ger sig tusan på att försöka övervinna sina demoner, då kanske man får ta del av det där guldet vid regnbågens ände (ursäkta den urusla klyschan) till slut.

Mmm… inget vanligt fredagsinlägg idag alltså, svävade iväg lite här. Mycket tankar just nu. Men ni får i alla fall några bilder från veckan som gått.

Och nu ska jag förbereda ett riktigt mysigt inlägg till er tills imorgon. Glöm inte att titta in då ❤️

Tussen handlar fredagsgott med pappa.
Aelia kramar finaste kusinen.
Smörrebröd till söndagslunch är alltid rätt.
Så duktig (!) på att äta själv.

Namaste

/S

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.