Sofia Ekholm
Yoga World
Tips

Ett oyogiskt beteende

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för Indiska

Alltså, ni kan inte ana hur mycket jag längtar tills första advent! November det här året har varit för jäkla grått, tråkigt och kämpigt. Just nu har jag svårt att förstå hur jag ska stå ut till våren… och ingen längre resa inbokad heller. Men jag ser faktiskt emot första advent, och i förrgår när jag nattade Aelia satt jag och drömde mig bort lite, drömde om nya prylar att göra fint med här hemma. För nu är det ju bara lite mer än en vecka kvar… och i år kommer advent inte en dag för tidigt om du frågar mig 🥴

Jag har alltid tyckt att Indiska har så fina inredningsgrejer, och speciellt till julen. I år är inget undantag, och om jag inte passade mig hade jag kunnat bli ruinerad. MEN eftersom det är BLACK FRIDAY idag så har Indiska 30 % rabatt på allt… och det sätter ju saken i liiite annat läge.

Som yogi (och människa) kan man ju tycka vad man vill om Black Friday, denna köpfest som slagit igenom så enormt här i Sverige de senaste åren. För är ju faktiskt ganska oyogiskt att vilja ha saker, att ha ett behov, ett sug, en dragning efter prylar… Hm. Låt mig bara säga att jag inte riktigt har kommit så långt på den punkten än 😂

Så jag shoppar… Däremot har jag inte bestämt mig för vad jag ska klicka hem ännu, men jag tänkte ändå visa er mina favoriter!

Vi har ingen tradition med julstrumpa, men man blir bra sugen när man ser den här vackra strumpan gjord av återvunna saris! LÄNK

Jag är alltid ute efter nya koppar att dricka kaffe ur. Den här skulle kunna bli en favorit! LÄNK

Eller den här… LÄNK

En löpare med tofsar. Say no more, denna måste jag bara ha. Måste. LÄNK

Hm, vad tror ni om den här till julaftons ostbricka? LÄNK

Om Aelia hade varit lite större hade hon fått det här söta förklädet av mig! LÄNK

Och så en snygg kökshandduk att torka händerna på… LÄNK

Granpynt då? Jo, det finns lite att välja mellan. Där är jag inte så traditionell…

En hängande buddha (finns även i grönt). LÄNK

Jordgloben kan man ju ha hängandes någonstans året om… LÄNK

Och vem kan motstå en gyllene elefant? Inte jag… LÄNK

Och så sist men inte minst… en väska!

Visst är den bedårande? Ge mig! LÄNK

Mmm… grymt fina saker allihop.

Och hörrni, förlåt för att det inte blev någon riktig fredagslista idag heller. Har lite att fundera på. Men era kommenterar på mitt senaste inlägg värmer. Så nu får jag låta beslutet marinera lite.

Och så ska jag skriva klart ett inlägg som kommer upp imorgon lördag. Ett inlägg om något som gör mig både störd, ledsen och förbannad.

Ha en underbar fredag nu, och unna dig något fint. Det är du värd ❤️

Namaste

 

 

 

4 kommentarer

  1. Hade inte tänkt köpa något julpynt i år… men buddha att hänga i granen måste jag ju bara ha!! 😀🙏👏
    Trevlig helg 🍾😘

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.