Sofia Ekholm
Yoga World
CitatMeditationPersonlig utvecklingYoga

It’s time to start living

Sådana här texter kommer ibland upp i mitt Instagramflöde. Jag tycker om att bli uppmuntrad, sporrad och pushad, så därför följer jag en del sådana konton.

Men så tänker jag – tänk om slutklämmen – ”time to start living” handlar om det rakt emotsatta? 🤔

Att det man verkligen kanske behöver för att känna sig levande är att slappna av, ta sovmorgon, dricka en kopp te istället för att stressa igång systemet med kaffe det första man gör, släppa den där jakten och strävan ett tag. Helt enkelt go with the flow och se vart det tar en. Försöka njuta av livet, uppskatta det för vad det är, utan att hela tiden kämpa för att ta sig framåt, uppåt, bli lite bättre…

Bara en tanke ❤️

Vad tror ni?

TACK förresten alla ni som kommenterat, mejlat eller sms:at angående mitt förra inlägg om momshaming. It means a lot! Och det märks att det är ett ämne som engagerar.

Namaste

/S

3 kommentarer

  1. Work hard, be ambitious… jag väljer att tolka det som att jobba hårt med att göra det man behöver. Idag blir det ta det lugnt 😂👍🏿

  2. TRUE Lina!! <3 Work hard, be ambitious kan ju faktiskt betyda olika saker för olika människor. KLOKA DU! 😀

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.