Sofia Ekholm
Yoga World
TipsYoga

Min nya look

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhlens och Lindex

Lördag, och imorgon är det redan andra advent! Sjukt! November 2018 måste ha varit den längsta månaden ever och jag är så glad att vi har börjat nedräkningen till jul (som jag skrev lite om igår) ❤️

Här hemma börjar planerna inför julhelgen ta form, men än är inget riktigt bestämt ännu, inte heller vad jag önskar mig. Köpte mig själv en ny yogamatta på Black Friday (Manduka Pro Lite – helnöjd!) men nu är jag sugen på lite nya yogakläder också. Vad tycker ni om looken jag satt samman nedan?

 

Älskar de här yogatightsen med marmortryck från Åhlens! Skönt också att de är lite högre i midjan tycker jag (hej, fru bekväm!) – LÄNK

En matchande sport-bh behöver man ju också. Tänk om man vågade köra enbart tights + bh? Snyggt… men kanske inte helt kosher om man är en 30-någonting mama…? –  LÄNK

Jag älskar stora mysiga koftor (det har ni nog märkt vid det här laget!) och den här nedan vore ju drömmen att dra på sig över yogakläderna!

Långkoftan finns fler färger, bland annat en underbar röd – LÄNK

Jag är en flitig användare av mössor också, den här var väl lite rolig? Enkel med ändå speciell – LÄNK

Och så en halsduk! Den här i svart kan man ju både ha till vinterjackan samt svepa om sig när man mediterar eller under savasanaLÄNK

Hm… så trillade jag förstås över lite prylar… Älskar de här yogatillbehören i kork från Casall!! 🤗

LÄNK till blocket och LÄNK till hjulet. Just ett yogahjul tror jag att jag skulle ha stor nytta av. Eftersom man bär hela dagarna så vore det skönt att kunna stretcha och mjuka upp ryggen lite, samt få lite hjälp att öppna upp bröstkorgen (hållningen är ju katastrofal!!)

Någon som har ett hjul och som kan rekommendera det?

Vad önskar ni er i julklapp? Tips på fina yogaprylar och kläder mottages tacksamt – både av mig och Yoga Worlds läsare. Tipsa gärna i kommentarerna ❤️

Namaste

/S

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.