Sofia Ekholm
Yoga World
BarnYoga

YouTube-klass – tips!

Vabruari. Trodde att det var en överdrift, men icke. Här hemma har vi varvat sjukdomar, men nu tror jag våga säga att alla är friska (eller åtminstone så frisk en 1,5-åring som går på förskolan blir den här tiden på året, nosen rinner konstant…).

Men – jag är frisk, mannen är frisk, tussen är frisk och yogafröken är frisk – så idag blir det yoga som vanligt! För det har blivit lite sisådär med den varan på senaste. Har inte jag varit krasslig så har yogafröken eller hennes dotter varit det 😅

När orken och lusten har funnits har jag dock yogat lite hemma, och jag hittade ett finfint powerflow-pass på 20 minuter som jag verkligen kan rekommendera (se länk nedan) 🥳

Passet är perfekt till dig som inte har en timme att avvara men ändå känner att du vill ha en skaplig genomkörare av hela kroppen ❤️

Eftersom jag jobbar hemifrån är sådana här kortare pass perfekta att bryta av med, ifall jag behöver smälta en text eller vila huvudet innan jag sätter tänderna i nästa.

Har ni några bra tips på videos så tas dessa tacksamt emot!

Nu: Dricka upp kaffet! Sedan: Globalyoga med Louice ❤️

Bonus: Jag har nya yogatights!

Ha en fin fredag!

Namaste

/S

1 kommentar

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.