Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
YOGA WORLD
Annons
Annons

Om mig

Hej!
Jag heter Sofia Ekholm och är frilansskribent inriktad på hälsa och välmående, samt utbildad kostrådgivare. Jag är gift och bor i en villa i Kalmar med min man, vår dotter Aelia och lilla vovve Daisy.

Ändå sedan jag var liten har jag varit en tänkare och en sökare, på jakt efter någonting som ska ge mitt liv mening. När jag fann yogan var det som att hitta hem, och jag kan fortfarande känna den trygga känslan i att ”jag befinner mig precis där jag ska vara” när jag kliver på mattan, oavsett om det är hemma i vardagsrummet, i studion när jag tränar här i stan eller på andra sidan jordklotet.

Yogan har inte bara hjälpt mig att lyssna på mig själv och fört mig i riktningen mot det liv jag vill leva, den har också utmanat mig och mina tankar om livet, människor i min närhet och fått mig att ifrågasätta och ändra på föreställningar som jag tagit för sanningar.

Yogan är inte färdig med mig på långa vägar, och inte heller jag med den. Det skulle göra mig så glad om ni ville följa med mig på min resa här på bloggen, som förutom yoga och tankar om personlig utveckling även innehåller gröna recept på god och enkel mat, hälsosam för både kropp och själ, tankar och rapporter från livet som mamma, samt lite extravagans i form av champagne och härliga resor.

Vill ni av någon anledning komma i kontakt med mig, om så bara för att säga hej, når ni mig på mejladressen nedan.

Välkommen <3

E-post: sofia@correcto.nu